Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelmassekaka med rabarber

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Putsa och skär rabarbern i bitar.
  3. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
  4. Riv mandelmassan och blanda ner i smeten tillsammans med mjölet.
  5. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 23 cm i diameter.
  6. Tryck ner rabarberbitarna.
  7. Strö över pärlsocker och hyvla över smöret.
  8. Grädda i ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 13 maj 2008

    Blir hög och fin i en vanlig springform. Riktigt god, en höjdare!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.