Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelmusslor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Goda och fina formar att fylla med sylt/färska bär och grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Skålla och mal mandeln. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägg, mandel och det mesta av mjölet. (Eller kör allt i matberedaren.) Mjöla bakbordet och lägg upp degen. Tryck ut degen ganska tunt i veckade formar. Grädda tills de blivit gyllenbruna och stjälp upp dem varma.
  3. Frys in formarna, eller fyll dem med sylt/färska bär och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.