Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango- och spenatsallad med ägg och skinka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ibland är man ju helt själv när man ska äta. Det här är en god sallad för en, men receptet går också bra att dubblera.

Ingredienser

Instruktioner

Stek skinkstrimlorna. Blanda mango, bladspenat och tomater. Rör ihop olja, balsamvinäger, salt och peppar. Vänd ner dressingen i salladen och strö över grovt riven parmesan. Dekorera med ägg och skinka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.