Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maricas baconpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En smakrik och lite annorlunda paj! (Tips man kan lätt laga den och låta den stå till dan efter. För då smakar den nästan ännu bättre!)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Sätt igång ugnen på 225 grader.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till pajdegen. Smörj en ugnssäker form. Tryck ut degen i formen.
  3. Förgrädda pajdegen i ungefär 10 minuter. Låt sedan svalna.
  4. Fyllning 1: Tina broccoli och gulmorotsmixen i mikrovågsugn enligt förpackningen.
  5. Skär under tiden bacon och svampen i mindre bitar, och tärna eller skiva löken.
  6. Bryn sen alltsammans i en stekpanna, tills den får fin färg.
  7. När grönsaksmixen är tinad, tillsätt den i stekpannan.
  8. Krydda sedan blandningen efter hur smakrikt man vill ha det och rör om ordentligt.
  9. Häll i blandningen i pajskalet.
  10. Fyllning 2: Vispa samman äggen och mjölken i en skål.
  11. Tillsätt alla andra ingredienser och blanda noggrant.
  12. Häll sedan över pajskalet.
  13. Grädda den sedan i ugnen i ungefär 15-20 minuter. Klar att serveras! Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.