Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maries pestopasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda créme fraiche med rödlök och pesto. Täck över och ställ i kylen i minst 1 timme. Koka pastan enligt anvisningar. Klipp baconet och knaperstek det i en torr stekpanna. Låt det rinna av på en bit hushållspapper. Servera pastanmed pestosås och bacon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johnnitu 20 juli 2010

    mkt gott! Mängderna dock fel enligt min mening.1 dl cremefraiche +3-4 msk pesto+ 1/2 rödlök tycker jag låter vettigt till 2 pers. Halva mängden bacon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.