Ryggbiffen marineras i vitlök och färsk chili. En enkel och mycket god köttbit serverad på en bädd av fluffig couscous.
Instruktioner
- Lägg biffarna i en skål av glas eller porslin. Tillsätt vitlök, olja, vinäger och chili. Täck över skålen med plastfolie och marinera i tre timmar. Vänd köttet då och då så att det täcks av marinad.
- Lägg couscous, paprikapulver och margarin i en värmesäker skål. Häll på kokande vatten och rör om snabbt. Täck över med plastfolie och låt dra 10 minuter. Rör om i couscousen med en gaffel, täck över och låt dra ytterligare 5 minuter. Rör om med en gaffel tills couscousen är fluffig och fin.
- Hetta upp en grillpanna på hög värme. Stek ryggbiffarna 3-5 minuter på varje sida efter smak. Lägg över på ett fat, täck över med aluminiumfolie och låt vila 5 minuter. Skiva biffarna och servera dem med couscous och rucola.
Publicerat den
11 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar