Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé och risnudlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa filén och skär den i tunna skivor. Rör ihop marinaden i en skål och lägg ner köttskivorna.
  2. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Spola kalla under rinnande vatten.
  3. Skala och skiva löken och morötterna fint. Hetta upp lite olja i en stekpanna. Stek köttet hastigt på hög värme. Tillsätt grönsakerna när köttet fått fin färg och låt steka tillsammans i ytterligare någon minut.
  4. Blanda ner nudlarna och låt allt bli varmt under omrörning. Smaksätt med salt och peppar. Hacka örterna snabbt, strö över och servera medan det är varmt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gourmet-Ia 19 januari 2009

    Mycket gott och enkelt att göra. Fast nästa gång vill jag nog ha lite mer hetta och kommer nog tillsätta en nypa cayennepeppar eller lite färsk hackad chili.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.