Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kalkongryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Finns färdigmarinerade kalkonbitar på Ingelsta Kalkon, men det går ju lika bra att marinera själv

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och strimla morot, purjolök och paprika. Skölj svampen och skiva den. Skala löken och hacka den. Bryn kalkonbitarna i smör eller olja 3 -4 minuter, tillsätt grönsakerna och låt dem fräsas med en stund. Blanda ner créme fraiche och senap, låt grytan puttra under lock tills allt är genomvarmt, ca 10 minuter, smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller pasta och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mat_tina 22 november 2010

    Den var jättegod tog smaksatt creme fraich med paprika o chili. Blev jättegott det ochså. Blir att laga flera gånger. Tack så jättemycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.