- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Supergott! Superlätt! I gourmetklass!
Instruktioner
- Skär kycklingfilèerna i tunna skivor. Skär snett så blir de lite större. Lägg köttet i en plastpåse tillsammans med olivolja, vitlök, soja, salt och peppar. Blanda väl.
- Koka haricots verts i lättsaltat vatten, ca 4 minuter. Spola dem sedan kalla under rinnande vatten.
- Skär svamp, lök och paprika i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek svampen lite lätt. Blanda ner haricots verts och lök och låt fräsa i några minuter. Blanda ner paprikorna och låt dem bli varma. Smaka av med salt, pepar, vinäger och socker.
- Håll salladen varm medan du steker köttet.
- Stek kycklingköttet gyllenbrunt i het panna, ca 2 minuter på varje sida.
- Lägg upp salladen på varma tallrikar och strö pinjenötter och hyvlad parmesanost över. Servera med kycklingen.
Publicerat den
20 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar