Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kycklingfilè med varm sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott! Superlätt! I gourmetklass!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilèerna i tunna skivor. Skär snett så blir de lite större. Lägg köttet i en plastpåse tillsammans med olivolja, vitlök, soja, salt och peppar. Blanda väl.
  2. Koka haricots verts i lättsaltat vatten, ca 4 minuter. Spola dem sedan kalla under rinnande vatten.
  3. Skär svamp, lök och paprika i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek svampen lite lätt. Blanda ner haricots verts och lök och låt fräsa i några minuter. Blanda ner paprikorna och låt dem bli varma. Smaka av med salt, pepar, vinäger och socker.
  4. Håll salladen varm medan du steker köttet.
  5. Stek kycklingköttet gyllenbrunt i het panna, ca 2 minuter på varje sida.
  6. Lägg upp salladen på varma tallrikar och strö pinjenötter och hyvlad parmesanost över. Servera med kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.