Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade grönsaker med glasnudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Liangban fensi Läcker kombination med milda, mjuka nudlar och knapriga grönsaker med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av.
  2. Strimla gurkan. Kärna ur och strimla paprikorna. Hacka koriandern. Skala och hacka vitlöken.
  3. Blanda grönsaker och kryddor i en stor skål tillsammans med glasnudlarna. Tillsätt salt, socker, vinäger samt sesam- och chiliolja. Rör om ordentligt. Ställ kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.