Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade gubbar

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sommar!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj grusiga gubbar och ta sedan bort bladrosetterna. Halvera bären på höjden och fördela i coupeglas eller bärskålar. Strö på socker, mer ju syrligare bären är. Vänd också i hackad mynta. Låt stå ett par timmar, så saftar sig bären. Servering: Pressa 1/2-1 lime över varje portion, vänd om med sked. Garnera med myntakvist och limeskiva.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.