Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade lammkotletter med senapslök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla lammkotletterna med soja, strö timjan över och marinera dem ca 30 minuter.
  2. Skala och skiva löken och mjukfräs den i margarin. Rör ner senap och vinäger, vin, honung och salt och sjud tills löken är mjuk och vätskan har kokat in.
  3. Stek lammkotletterna i margarin i en stekpanna 2-3 minuter på vardera sida. Fördela löken över kotletterna. Servera med lättstekta morötter och lättkokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.