Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade vinbär i Cointreau

(1 kommentar)  
Skriv ut

Fick detta på ett kalas, snacka om gott!

Ingredienser

Instruktioner

Rensa vinbären och skölj dom hastigt under vatten. Låt rinna av ordentligt. Blanda ihop honung, apelsinskalet, apelsinsaften och Cointreau. Lägg vinbären i en skål och slå över lagen. Låt stå och dra i kylskåp under natten. Serveras med vispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 123kicki 3 januari 2010

    Hej har prövat detta recept på några vänner och fick delade meningar .En del älskade det och en del tyckte inte det var något vidare . Själv tycker jag om suheten blandat med det söta så jag jag kommer att göra det igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.