Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Martins köttbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott att grilla !

Ingredienser

Instruktioner

Blanda salt, peppar, vitlök och persilja i en matberedare. Blanda vatten och bikarbonat i en mugg. Lägg i färsen och ägget i matberedaren och blanda. Häll i vatten och bikarbonat i färsen. Blanda väl. Rulla avlånga bollar, inte för stora. Grilla!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 5 juni 2012

    Väldigt goda. Kommer att göras flera gånger. Men jag bytte ut vitlöken mot finhackad lök och lökpulver pga allergi. Vi åt dessa i pitabröd och sallad med matlagnings yoghurt Mycket gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.