Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mat crepes med skaldjur

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott som lunch

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ingredienserna till crepessmeten och låt vila en stund så mjölet får svälla. Grädda sen små tunna crepes helst i crepepanna men pannkakslagg går bra. Låt crepesen svalna. Blanda ingredienserna till fyllningen. Den ska inte vara alltför rinnig. Lägg en klick fyllning på varje crepe. Rulla ihop och lägg i en smord ugnsfast form, ganska tätt. Strö över riven ost. Gräddas i 250 grader 10 min. Goda att ha i frysen färdiga eller gratinera med osten när de tinat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.