Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessallad med äppeldressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En bra lunchrätt när sommargästerna tittar förbi.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop dressingen, ställ kallt och låt den gotta till sig.
  2. Skär sill och potatis i mindre bitar och ägg och tomater i klyftor. Strimla löken. Bryt salladsbladen i mindre bitar.
  3. Lägg upp sallad, potatis, tomater och sill på ett fat. Lägg på äggklyftorna och strö över lök. Ringla över dressingen eller servera dressingen på sidan om.
  4. Servera med knäckebröd och kall öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.