Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med tomater, lök och rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Goda matmuffins som jag gärna tar med på en skogsutflykt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och hacka löken grovt. Fräs löken i oljan cirka 3 minuter. Låt svalna.
  3. Skär skinkan i små bitar. Skär de soltorkade tomaterna i små bitar.
  4. Vispa ihop ägg, olja och yoghurt i en stor bunke. Vänd ner mjölblandningen och arbeta ihop till en tjock smet.
  5. Vänd ner löken, skinkan, tomaterna. Ställ muffinsformarna i en muffinplåt. Fördela smeten i formarna. Strö över rosmarinblad och ost.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.