Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

matmymlans pasta al tonno

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt , förvinnande gott och utan vitlök för ovanlighetens skull.

Ingredienser

Instruktioner

Gör såsen medan pastavattnet kokar upp. Använd helst en rejäl mortel. Skär av det gula från citronen med en vass kniv, (strunta i rivjärnet) finhacka det , och stöt några gånger med lite flingsalt i morteln. I med chilifrukten och ett par stötar. Låt tonfisken rinna av och tillsätt. Pressa citronen över och finfördela fisken med fingrarna. I med all parmesan och lite olivolja. Stöt till en ihop allt och häll på mer olja för en lösare massa, smaka av. Blanda ner allt såsom en pesto i den heta pastan på lite eftervärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.