Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matvete med fetaost och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett enkelt och mycket gott recept som kan ätas som det är, eller som tillbehör till tex kycking eller kött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matvetet enligt anvisningarna på paketet, men byt ut saltet mot ½ buljogtärning.
  2. Hacka fetaosten, tomaterna och oliverna i bitar. Blanda ner allt i det varma färdigkokta matvetet. Smaka av med lite olivolja och flingsalt. Blanda samman och stö över lite färsk hackad basilika!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.