Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon i vin och fläderblomsaft

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mat skall inte enbart se aptitretande ut det skall vara en ljuvlig upplevelse. Detta recept fyller båda kraven.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär melonen i tärningar, häll över marinaden(blanda så mycket att det täcker melontärningarna) och låt stå minst 4 timmar i kylskåp, gärna över natten.
  2. Tillsätt vinbären och strö några finklippta blad av pepparmynta över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.