Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk gryträtt med grön chili och fläskkött‏

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mexikansk gryträtt med grön chili och fläskkött‏

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda olja och hackad lök i en stor gryta på medelhög värme. Fräs tills löken har blivit mjuk.
  2. Skär filén i grytbitar. Vänd dem i mjöl och lägg dem i grytan. Fräs tills köttet är brynt.
  3. Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Tillsätt buljong, potatis och hackad chili i grytan. Koka upp grytan och vrid ner till svag värme. Låg den sjuda i 15 min. eller tills potatisen är mjuk.
  4. Tillsätt de två sorterna bönor, pressad vitlök, samt salt och peppar efter smak. Låt rätten sjuda i 30 min. till (eller längre). Servera rätten rykande varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.