Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksnudlar med fläskkött

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och god fredagsrätt. Kan själv variera styrkan genom att välja olika chili. Jag har två barn på 6 och 8 är så jag brukar ha i 1 st spansk peppar, och sen ta en lite starkare som jag hackar och lägger i lite fisksås som jag och min man häller över våra egna portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna i rikligt med vatten. Följ antingen anvisningarna på paketet, eller koka upp vattnet, stoppa i nudlarna, sätt på ett lock och dra av kastrullen från värmen, och låt stå så i 6 min så blir de perfekta. Häll av dem i ett durkslag och låt rinna av.
  2. Bryn fläskfilén tillsammans med vitlöken i olja på hög värme. Tillsätt salladslök, chili, socker, lime, fish sauce, räkor och jordnötter. Låt koka någon minut.
  3. Blanda i äggnudlarna och hackad koriander och låt allt bli genomvarmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.