Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanskt kryddade färsbiffar med gul couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krydda köttfärsbiffarna mexikanskt och sätt färg på couscousen med gurkmeja. Servera en tomatsås till om du vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Biffar: Låt ströbrödet svälla i mjölken i minst 10 minuter. Riv löken. Arbeta in salt och peppar i färsen och blanda ner ströbrödsblandningen och lök. Krydda med mexikanska kryddor. Forma färsen till 8 jämna biffar och stek dem i smör.
  2. Couscous: Koka upp grönsaksbuljongen och krydda med gurkmeja. Häll buljongen över couscousgrynen och låt det stå under lock att svälla i 5 minuter. Ta bort locket och blanda ner smör och fluffa upp med en gaffel.
  3. Servera biffarna med couscous, grönsaker och eventuellt en god tomatsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.