Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias dubbelbakade potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bra vintermat om man är sugen på ngt rejält. Lite pyssligt men värt besväret, kan förberedas o sedan värmas på inför servering. Ätes med en blandad fräsch sallad till, eller som tillbehör till ngt kallt skivat kött, min oxfilé i 2 marinader blir utmärkt till.

Ingredienser

Instruktioner

Dela potatisarna på hälften - på längden liksom. Baka dom i ugn i 200 gr ca 30 minuter. Låt svalna lite, sen gröper du ut köttet o mosar med de andra ingredienserna men inte all osten, smaka gärna av moset! På topp sen med resten av parmesanosten i drivor. Gratinera under hetare värme - grill, till fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.