Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Michaels grekiska gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar och stek bitarna. Stek den grovt hackade löken. Häll vinet i stekpannan, så att stekresterna löses upp. Häll över allt i en gryta.Salta och peppra. Efterstek i grytan på svag värme ca 1 timme.
  2. Skär tomaterna i bitar och ta bort "fruktköttet" Skrapa bort kärnorna i gurkan. Dela den längs efter och skär i skivor, halvmåneskivor.
  3. Tillsätt grönsakerna i slutet av efterstekningen. Låt allt koka upp 2-3 minuter Tillsätt den tärnade fetaosten.
  4. Servera med grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.