Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mild fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkel och god fiskgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skala och hacka lök och vitlök.
  2. Stek grönsakerna i oljan i en kastrull eller låg vid panna tills de får lite färg. Tillsätt tomater, grädde, cayennepeppar, senap, tomatpuré, socker och örter. Låt koka ca 5 minuter. Lägg i fisken, lägg på ett lock och stäng av plattan. Låt stå ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera fiskgrytan med kokt ris och gärna en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.