Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Millis rulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till fredagsmys.Inget för kalorijägare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Deg: Smält margarinet i en kastrull. Rör ner mjölet som är blandat med mjölken. Vispa ner ett ägg i taget. Salta och peppra. Smörj en bakplåt jättenoga risk att det fastnar. Fördela smeten jämt över plåten. Grädda 225 C i ca 20 minuter. Fyllning: Skär bacon i tärningar och stek den knaprig. Stek även champinjonerna tillsammans med baconet. Skär purjolöken i tunna strimlor även paprikan och stek de också tillsammans med baconet och champinjonerna. Häll i creme fraichen och grädden. Låt puttra i 5 minuter.
  2. Lägg fyllningen på den färdiggräddade smeten. Vik över sidorna. Lägg ost på rullen. Grädda rullen 225 C tills osten har smält.
  3. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.