Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min favoritsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig sallad med potatis,skinka,ägg....m.m Passar bra nu till påsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen i ca 30 minuter,känn med en sticka när den är genomkokt.
  2. Blanda marinaden till löken,skala och skiva löken i ringar och lägg den i marinaden som får stå och dra i ca 30 minuter.
  3. Koka äggen i ca 8-10 minuter, de ska vara hårdkokta. Skala sedan äggen och skär dom i klyftor. Skär skinkan i strimlor.
  4. Värm oljan till såsen i en kastrull. Vispa ner keso blandad med grädde och mjöl.Låt koka under omrörning tills keson smält. Smaksätt med salt, chilipulver och curry.
  5. Skiva den varma potatisen och lägg upp på ett stort uppläggningsfat. Häll såsen över och garnera med lökringarna, äggklyftor, strimlad skinka och oliver.
  6. Denna rätt kan serveras varm eller kall.(Godast lite varm)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.