Matig sallad med potatis,skinka,ägg....m.m
Passar bra nu till påsk
Instruktioner
- Skala och koka potatisen i ca 30 minuter,känn med en sticka när den är genomkokt.
- Blanda marinaden till löken,skala och skiva löken i ringar och lägg den i marinaden som får stå och dra i ca 30 minuter.
- Koka äggen i ca 8-10 minuter, de ska vara hårdkokta. Skala sedan äggen och skär dom i klyftor. Skär skinkan i strimlor.
- Värm oljan till såsen i en kastrull. Vispa ner keso blandad med grädde och mjöl.Låt koka under omrörning tills keson smält. Smaksätt med salt, chilipulver och curry.
- Skiva den varma potatisen och lägg upp på ett stort uppläggningsfat. Häll såsen över och garnera med lökringarna, äggklyftor, strimlad skinka och oliver.
- Denna rätt kan serveras varm eller kall.(Godast lite varm)
Publicerat den
30 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar