Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min fläskfilégryta

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna rörde jag ihop idag, blev underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor, krydda med salt och peppar. Stek filén några minuter på varje sida. Lägg den åt sidan. Hacka alla grönsaker i bitar. Lägg en klick smör i stekgrytan och fräs upp grönsakerna. Lägg sedan filén i grytan. Häll på ca en liter vatten och buljongtärningarna.
  2. Gör en redning på vatten och mjöl, red av grytan och tillsätt lite vilt fond och eventuellt lite kryddor. Häll också i grädden efter smak blir bäst.
  3. Servera med ris eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.