Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min mûsli.

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den är helt utan socker och beroendeframkallande.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingridienser utom linfrön i en långpanna. Vattnet och rapsoljan blandas och "kramas" in i müslin. Rostas i 225 grader ca 10-15 minuter. Rör ofta då det lätt bränns vid. Låt svalna och rör i valfri mängd krossade eller hela linfrön. Förvara müslin i en tättslutande burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.