Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min smarriga Gulasch

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik gryta som får tanken att gå söderut.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och fräs den i olivoljan i en gryta. Skär köttet i bitar och bryn de tillsammans med löken. Skär paprikorna i bitar, ta i de i grytan. Tillsätt morötter som är i skivor samt de pressade vitlöksklyftorna.Tillsätt buljongen, de krossade tomaterna samt tomatpureen. Salta och peppra. Låt grytan koka på svag värme tills köttet är mört, 1 -1 1/2 timme. Blanda i grädden precis före servering. Serveras gärna med kokt ris och en grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • agnes10 13 september 2008

    Hej! Det är säkert gott, men den är ingen Gulyas-soppa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.