Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina mjölkfria bananmuffins

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Jättesmarriga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Smält margarinet. Mosa bananerna. Blanda vetemjölet med bakpulvret och bikarbonaten. När margarinet svalnat så att det är ljummet så kan alla ingredienser blandas i ägg- och sockerblandningen.
  2. Fyll formarna till ungefär 1/3. Grädda dem i ugnen i 200 grader ca 10-15 minuter. Låt dem svalna under dubbla bakdukar så blir de inte torra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.