Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minestrone Genovese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rekommenderar att ni även tar er tid att göra Ostbröden. Blir liksom pricken över i:et. Den hemlagade Peston blir godast givetvis, men behöver man spara tid så går köpepesto lika bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär alla grönsakerna utom potatisen, tomaten och bönorna i små tärningar. Låt en kastrull med 2 l vatten koka upp på spisen. Lägg i alla grönsakerna och låt koka på hög värme i en timme.
  2. 2. Tag ur potatisarna, tomaten och auberginen och mosa tillsammans med olivoljan. Lägg tillbaka i den alltjämt kokande soppan och låt koka i 15 minuter tills man lägger i pastan. Koka pastan tills den är al dente. Servera med en klick pesto på toppen.
  3. 3. Pesto: Kör snabbt ihop alla ingredienser i matberedaren.
  4. 4. Ostbröd: Kavla ut smördegen i tunna rutor, strö över parmesan, "tvinna ihop" och baka i ugn 3-4 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.