Rekommenderar att ni även tar er tid att göra Ostbröden.
Blir liksom pricken över i:et.
Den hemlagade Peston blir godast givetvis, men behöver man spara tid så går köpepesto lika bra.
Instruktioner
- 1. Skär alla grönsakerna utom potatisen, tomaten och bönorna i små tärningar.
Låt en kastrull med 2 l vatten koka upp på spisen.
Lägg i alla grönsakerna och låt koka på hög värme i en timme.
- 2. Tag ur potatisarna, tomaten och auberginen och mosa tillsammans med olivoljan.
Lägg tillbaka i den alltjämt kokande soppan och låt koka i 15 minuter tills man lägger i pastan.
Koka pastan tills den är al dente.
Servera med en klick pesto på toppen.
- 3. Pesto: Kör snabbt ihop alla ingredienser i matberedaren.
- 4. Ostbröd: Kavla ut smördegen i tunna rutor, strö över parmesan, "tvinna ihop" och baka i ugn 3-4 minuter i 200 grader.
Publicerat den
11 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar