Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini-toffeepies med färska bär

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

En perfekt söt avslutning i minitappning. Bottnarna går utmärkt att förbereda dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mortla eller krossa kexen och blanda med rumsvarmt smör till en deg. Tryck ut den i små formar och ställ svalt tills de sätter sig. Vispa grädden.
  2. Innan servering- Bred på dulce de leche på digestivebottnen och klicka eller spritsa vispad grädde ovanpå det. Dekorera med färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.