Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipizzor med chèvre och mango

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Minipizzorna har både sötma och sälta och smakar fantastiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp jästen i vattnet. Tillsätt olivolja, salt och mjöl. Arbeta samman till en deg. Låt jäsa övertäckt i ca 30 minuter.
  2. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och arbeta den smidig. Tillsätt mer mjöl om degen verkar för lös. Dela degen i ca 20 bitar och rulla till bollar. Lägg dem på plåt och platta till.
  3. Bred på chilisås. Skala och skär mango och rödlök i skivor. Lägg detta på pizzorna och strö över chèvre. Låt jäsa i ca 30 minuter.
  4. Sätt ugnen på 200ºC. Grädda i 13-15 minuter eller tills pizzorna är genomgräddade och fått fin färg. Garnera med färsk oregano. Pizzorna kan gräddas i förväg och sedan värmas strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.