Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipizzor med getost

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

God liten pizza, perfekt på ett buffébord eller som mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jäst i en bunke och rör ut i ljummet vatten, 37 grader. Tillsätt olja, salt och vetemjöl. Låt jäsa i 30 minuter. Dela degen i 20 bitar. Kavla ut pizzor på bakpappersklädd plåt.
  2. Bred på 1 dl färdig tomatsås och strö över riven ost. Grädda i övre delen av ugnen i 250 grader, ca 8 minuter. Fördela getost i bitar, ruccolasallad, cocktailtomater, parmaskinka och svarta oliver över pizzorna. Fäst ev med tandpetare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.