Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minispett med grön tortelloni och tigerräkor

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott och festligt tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sprid ut tigerräkorna på ett fat och låt dem tina 1 timme.
  2. Koka tortellonin i en kastrull med saltat vatten 8 minuter tills den är al dente.
  3. Sätt grillen på stark värme.
  4. Skala tigerräkorna och dela dem på längden. Pressa vitlöken i en skål och rör i chilipulver och olivolja. Blanda ner tigerräkorna och tomaterna. Fördela blandningen på en plåt och placera 10 cm under grillelementet.
  5. Rosta räkorna 2-3 minuter tills de är klara. Vänd på dem med jämna mellanrum.
  6. Låt tortellonin rinna av i ett durkslag.
  7. Trä upp 1 körsbärstomat,1 räka och 1 tortelloni på varje spett och placera spetten bredvid varandra på ett varmt fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.