- Serverar: 20 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Gott och festligt tilltugg.
Instruktioner
- Sprid ut tigerräkorna på ett fat och låt dem tina 1 timme.
- Koka tortellonin i en kastrull med saltat vatten 8 minuter tills den är al dente.
- Sätt grillen på stark värme.
- Skala tigerräkorna och dela dem på längden.
Pressa vitlöken i en skål och rör i chilipulver och olivolja. Blanda ner tigerräkorna och tomaterna.
Fördela blandningen på en plåt och placera 10 cm under grillelementet.
- Rosta räkorna 2-3 minuter tills de är klara. Vänd på dem med jämna mellanrum.
- Låt tortellonin rinna av i ett durkslag.
- Trä upp 1 körsbärstomat,1 räka och 1 tortelloni på varje spett och placera spetten bredvid varandra på ett varmt fat.
Publicerat den
29 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar