Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladkaka med grädde

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Mint och choklad är väldigt goda smakkompanjoner. Här möts de i en ljuvlig chokladkaka. Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Dra kastrullen från värmen och vispa med elvisp ner ägg, socker och pepparmyntsolja. Blanda ihop mandelmjöl, kakao och vaniljsocker och blanda ner detta i smeten.
  3. Smörj en springform, ca 20 cm i diameter och strö den med riven kokos. Grädda kakan i 20-25 minuter mitt i ugnen. Ta ut och låt svalna.
  4. Servera med en klick vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.