Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintpannacotta med polkagris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En utsökt dessert med fräschhet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinet i kallt vatten. Snitta vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg i en kastrull med grädde, socker och själva vaniljstången. Värm grädden och dra av från värmen strax innan det börjar koka.
  2. Plocka upp vaniljstången och lyft över gelatinbladen. Rör om tills bladen har smält. Tillsätt färskosten och rör till en jämn smet. Smaka av med pepparmintaromen. Häll upp i serveringsglas och låt stå i kylen minst 4 timmar före servering.
  3. Krossa polkagrisarna i en mortel eller lägg i en kökshandduk och blanka med något hårt. Toppa pannacottan med polkagriskrosset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.