Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mixade bönbiffar med tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härliga vegetariska bönbiffar med en salsa på avokado, lök, tomater och lime. 450 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola hastigt av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Skala och skär lök och vitlök i mindre bitar. Mixa bönor, lök och vitlök i en matberedare eller med mixerstav. Tillsätt ägg, potatismjöl, salt och tabasco.
  2. Klicka smeten direkt ner i oljan i en teflonstekpanna, stek biffarna ca 4 minuter per sida.
  3. Skala och finhacka rödlöken, skölj och tärna tomaterna. Skala, kärna ur och skär avokadon i små tärningar. Blanda lök, tomater, avokado med limesaft, olja och salt.
  4. Ät biffarna med salsan, isbergssallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.