Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfri risgrynsgröt

 
Skriv ut

Kokte till lillkillen med havremjölk, rismjölk och allt vad det heter men ack nej inte gott! Gjorde gröten helt enkelt på vatten och smaksatte den. Oh vad gott ! vad kommentaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka grötriset nästan helt klart i vattnet och lite mjölkfritt margarin, ca 30 minuter.
  2. Späd med mer vatten om det kokar in. När riset är mjukt (och vattnet borta), sleva i glassen och låt den smälta.
  3. Låt det hela få lagom grötkonsistens, och smaka av med socker. JÄTTEGOTT!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.