Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfri rotfruktslasagne

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mumsig, smal, vegetarisk lasagne!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och tärna morot, kålrot och palsternacka i tärningsstora bitar. Fräs rotfrukterna i olja i en stekpanna/kastrull ca fem minuter. Lägg i bönorna och finhackad vitlök och fräs någon minut till. Häll i tomater, tomatpuré, buljongtärning, sambal oelek och kryddorna och låt puttra fem minuter.
  3. Lägg ett tunt lager yofu i botten av en gratängform. Lägg sedan på lasangeplattor och bred ut rotfruktssåsen ovanpå dessa. Fortsätt med att varva dessa tre ingredienser i tre lager. Avsluta med att ta ett tunt lager yofu högst upp. Placera i mitten av ugnen och tillaga i 40 min. Servera med en rucolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.