- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Mumsig, smal, vegetarisk lasagne!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skala och tärna morot, kålrot och palsternacka i tärningsstora bitar. Fräs rotfrukterna i olja i en stekpanna/kastrull ca fem minuter. Lägg i bönorna och finhackad vitlök och fräs någon minut till. Häll i tomater, tomatpuré, buljongtärning, sambal oelek och kryddorna och låt puttra fem minuter.
- Lägg ett tunt lager yofu i botten av en gratängform. Lägg sedan på lasangeplattor och bred ut rotfruktssåsen ovanpå dessa. Fortsätt med att varva dessa tre ingredienser i tre lager. Avsluta med att ta ett tunt lager yofu högst upp. Placera i mitten av ugnen och tillaga i 40 min. Servera med en rucolasallad.
Publicerat den
2 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar