Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kaka med choklad, kokos och banan

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Använd choklad och kakao av god kvalite och riktigt ordentligt övermogna bananer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sikta tillsammans mjöl, kakao och bakpulver. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och vispa ordentligt.
  2. Mosa två av bananerna och rör ner i äggsmeten, tillsätt kokos och chokladbitar. Blanda allt noga. Vänd ned mjölblandningen i ägg- och banansmeten, tillsätt kokos och chokladbitar. Blanda allt noga.
  3. Häll smeten i en smord och bakpappersklädd avlång limpaform (22x12 cm). Skiva den sista bananen i långa och ganska tjocka skivor och lägg ovanpå smeten.
  4. Grädda i 60-65 minuter i 195C (175C fläk tugn) eller tills provstickan kommer ut ren och torr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.