Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kokoskaka i långpanna

 
  • Serverar: 30-36 portioner
Skriv ut

Kokosrutor i långpanna räcker till många. I receptet använd sukrin istället för strösocker, men vill du använda vanligt socker går det bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150 grader. Smörj och bröa en långpanna, 30 x 40 cm. Vispa ägg och sukrin poröst.
  2. Smält smöret på låg värme. Häll smöret i äggsmeten och blanda väl. Det går också bra att använda 3 ¾ dl flytande margarin.
  3. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem. Med mald kokos menas att du kan köra vanliga kokosflingor i en mixer så att det blir ännu mer finfördelade.
  4. Häll smeten i den smorda och bröade långpannan. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 30 min. Skär kakan i bitar när den har kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.