Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möra bananpinnar

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Med essenser kan man göra nya kakor av gamla recept. Dessa kan man doppa i smält mörk blockchoklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman mjöl, smör, vanillinsocker och bananessens till en gryning massa. Arbeta ihop den med händerna till en deg. Låt den vila kallt en stund.
  2. Forma degen till drygt fingertjocka längder. Dela dem i ca 6 cm långa pinnar. Placera dem på bakpplåtsklädda plåtar. Platta till dem något.
  3. Grädda dem mitt i ugnen i 200 graders ugnsvärme ca 15 minuter.
  4. Vänd dem i sockret medan de ännu är varma. Eller doppa dem i smält blockchoklad då de kallnat.
  5. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.