Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möra chokladhjärtan

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Små kladdkakshjärtan med frasig yta och en aning anchochili i smaken, precis som i filmen Chocolat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna.
  2. Sätt ugnen på200°. Häll smeten i smord, bröad 26 cm form med löstagbar kant (papper i botten). Strö över choklad.
  3. Grädda 9-12 min tills 2 cm av kanten stelnat. Ta ut formen och låt kakan svalna.
  4. Ta ut hjärtan med pepparkaksmått eller skär i rutor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.