Små salta bullar som passar både att servera som förrätt eller på påskbuffén. De är fantastiskt goda att servera till kokt ägg och gärna med lite smält smör.
Instruktioner
- Smält smöret och blanda med skorpmjölet. Finhacka ansjovisfiléerna och blanda i dem. Vispa upp ägg och mjölk med sockret och rör ner det i ansjovisblandningen. Låt stå i kyl tills skorpmjölet mjukats upp, gärna över natten.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Smörj och bröa små pastejformar noga och se till att skorpmjölet täcker överallt. Fyll formarna till 2/3 och grädda 15-20 minuter mitt i ugnen tills smeten stannat.
- Hacka under tiden några hårdkokta ägg, lägg på uppläggningsfat. När ansjovisbullarna är klara stjälps de försiktigt upp på äggbädden. Servera med smält smör.
Publicerat den
24 mars 2015
Liknande recept
Skriv kommentar