Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormor Matildas skorpor

 
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Jag älskar dessa skorpor, som mer är som småkakor, och som är mycket svåra att sluta äta! OBS! 1kkp=ca 1½ dl

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker vitt och poröst. Tillsätt äggen och rör ytterligare. Blanda alla övriga ingredienser och rör ihop till en deg. Dela degen i 4 delar. Rulla dem till längder och lägg 2 på varje plåt. Platta till dem lätt. Grädda dem i 200 grader i 15 minuter.
  2. Ta ut plåtarna och låt dem vila ca 10 minuter, skär dem sedan på snedden. Flytta isär dem lite så luften kommer åt snittytorna. Låt dem stå inne i ugnen tills de torkat, antingen med luckan på glänt och ugnen på 100 grader, eller med ugnen avstängd och luckan likaså.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.