Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors kålpudding

 
Skriv ut

Hittade detta bland mormors recept :)

Ingredienser

Instruktioner

Rör ner ströbrödet i grädden, salta och peppra (ganska mycket), låt det stå och svälla en stund, fräs färsen, salta och peppra den också. Strimla kålen och fräs den mjuk i smör, salta och häll på lite sirap och soja. Tillsätt ströbrödssmeten i färsen. Lägg hälften av kålen i en ugnssäker form. Lägg färsröran över och toppa med resten av kålen. Grädda i ca 30 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.