Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morots- och bulgursallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kombinationen av de halvmjuka morötterna, den lite söta rödlöken och de krispiga nötterna är himmelskt. 317 kalorier per portion 13 g fett 6 g protein 41 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulguren enligt anvisning på förpackningen. Fräs morötterna försiktigt i oljan ca 5 minuter. Skala och strimla löken, låt fräsa med 1 minut.
  2. Tillsätt citron- och apelsinjuice, chiliflakes, russin, salt och peppar. Låt stå på värmen tills morötterna mjuknat men fortfarande är rejält krispiga. Plocka och hacka persiljan. Tillsätt den till bulguren. Strö över nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.